1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΧΑΛΑΣΤΡΑΣ

Επίσημος Ιστότοπος

Πρόσφατα άρθρα

Επισκεψιμότητα

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα29
mod_vvisit_counterExθές63
mod_vvisit_counterΤρέχ. εβδομάδα117
mod_vvisit_counterΤελ. εβδομάδα283
mod_vvisit_counterΑυτόν το μήνα1488
mod_vvisit_counterΤελευταίο μήνα1279
mod_vvisit_counterΌλα90819

We have: 1 guests online
Your IP: 10.2.5.13
Mozilla 5.0, 
Today: Απρ 29, 2024

Συμμετοχή των μαθητών και μαθητριών του

1ου Γυμνασίου Χαλάστρας

στους 7ους Μαθητικούς Αγώνες Νέας Ελληνικής Γλώσσας

«Η γλώσσα μου …ο κόσμος μου»

 

Την Τετάρτη 27 Μαρτίου και την Πέμπτη 4 Απριλίου 2024 πενταμελής μαθητική ομάδα του σχολείου μας έλαβε μέρος στους 7ους Μαθητικούς Αγώνες Νέας Ελληνικής Γλώσσας «Η γλώσσα μου... ο κόσμοςμου», που διοργανώθηκαν από τον ΣύλλογοΑποφοίτων Φιλοσοφικής Σχολής Α.Π.Θ. «Φιλόλογος» σε συνεργασία με την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης της Κεντρικής Μακεδονίας.

 

Στον διαγωνισμό αυτό , που διεξήχθη διαδικτυακά, οι μαθητές και οι μαθήτριες είχαν την ευκαιρία να διευρύνουν τους γλωσσικούς τους ορίζοντες συμμετέχοντας σε παιγνιώδεις ομαδοσυνεργατικές δραστηριότητες κατανόησης και παραγωγής υβριδικού γραπτού και προφορικού λόγου με τη χρήση εργαλείωντης τεχνολογίας (Webex breakoutsessions , poll, googleforms).

 

          Συγχαίρουμε τους μαθητές και τις μαθήτριες μας, Αλεξάνδρα Κουντουρά, Αναστασία Μπλιούκα, Λουκά Μπουλιόπουλο, Μαρία – Παναγιώτα Παπαντωνίου και Αστέριο Σούρβα, που χάρη στη φιλομαθή και με αξιοθαύμαστο ζήλο συμμετοχή τους εκπροσώπησαν επάξια το σχολείο μας !

 

Ευχαριστούμε τη Διευθύντρια, κ. Ανδρονίκη Οικονόμου, για τη θερμή υποστήριξη κι ενθάρρυνση της ομάδας μας καθώς και την καθηγήτρια Πληροφορικής, κ. Ευαγγελία Κώττα, για την πολύτιμη συμβολή της σε ζητήματα τεχνικής και ψηφιακής φύσης !

 

Οι υπεύθυνες της δράσης εκπαιδευτικοί

 

Μαγδαλινή Χαρταμπίλα & Δήμητρα Κουβάτα