1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΧΑΛΑΣΤΡΑΣ

Επίσημος Ιστότοπος

Πρόσφατα άρθρα

Επισκεψιμότητα

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα50
mod_vvisit_counterExθές25
mod_vvisit_counterΤρέχ. εβδομάδα50
mod_vvisit_counterΤελ. εβδομάδα214
mod_vvisit_counterΑυτόν το μήνα1446
mod_vvisit_counterΤελευταίο μήνα1279
mod_vvisit_counterΌλα90777

We have: 3 guests online
Your IP: 10.2.5.13
Mozilla 5.0, 
Today: Απρ 28, 2024

 

Πολιτιστικό Πρόγραμμα με τίτλο «Στα ίχνη του Σαλονικιώτικου χωροχρόνου: Μια διαθεματική περιήγηση στην ιστορία της Θεσσαλονίκης μέσα από τα μνημεία της»

Στο πρόγραμμα συμμετέχουν οι μαθητές και οι μαθήτριες της Β1 τάξης. Συντονίστρια του προγράμματος είναι η εκπαιδευτικός Μαγδαλινή Χαρταμπίλα – Φιλόλογος ( ΠΕ 02) και συμμετέχουν οι εκπαιδευτικοί Ευαγγελία Κώττα – καθηγήτρια Πληροφορικής (ΠΕ86) και Ζωή Μπόσμου – Φιλόλογος Αγγλικής Γλώσσας (ΠΕ 06).

 

Περιγραφή και στόχοι του προγράμματος :

Με τους μαθητές και τις μαθήτριες της Β1 τάξης αποφασίσαμε να υλοποιήσουμε πολιτιστικό πρόγραμμα με τίτλο

«Στα ίχνη του Σαλονικιώτικου χωροχρόνου : Μια διαθεματική περιήγηση στην ιστορία της Θεσσαλονίκης μέσα από τα μνημεία της», το οποίο εντάσσεται στη θεματολογία που αφορά την Τοπική Ιστορία και την Πολιτιστική Κληρονομιά.

Στόχος μας είναι να ταξιδέψουμε στο παρελθόν της όμορης κι όμορφης Θεσσαλονίκης και να γνωρίσουμε την ιστορία της με πυξίδα μας τα μνημεία της, τα ομιλώντα αυτά αρχιτεκτονικά πολιτισμικά αποτυπώματα, που μας συμπαρασύρουν σε αλλοτινές…ιστορικές εποχές.

Συνοδοιπόροι των μαθητών και μαθητριών σε αυτό το ταξίδι οι υπεύθυνες του προγράμματος εκπαιδευτικοί: Μαγδαλινή Χαρταμπίλα, Ευαγγελία Κώττα και Ζωή Μπόσμου.